YRITYKSET

AURINKO-
ENERGIA- JÄRJESTELMÄT

Käännettävät aurinkoenergia-järjestelmät yrityksille

Suomalainen Reebu Oy tuottaa kotimaassa valmistettuja käännettäviä aurinkovoimaloita ensimmäisenä Suomessa. Käännettävä aurinkoenergiajärjestelmä on ominaisuuksiltaan ja tehokkuudeltaan ylivoimainen tavalliseen asennustapaan nähden. Mallisuojatut ja testatut telineet ja 36kpl aurinkopaneelia muodostavat 15kwh oman energiavoimalaitoksen yritykselle. Business Finlandin yrityksille myöntävä investointituki edellyttää 30 kWh voimalan rakentamista, joka tuottaisi noin 30 000kwh energiaa. 

Oma käännettävä aurinkoenergiajärjestelmä yrityksille

Ainutlaatuisen mekanismin ansiosta käännettävä aurinkoenergiajärjestelmä mahdollistaa saman määrän paneeleita kuin muualla, mutta vähintään 15% tehokkaammin.  Telineiden säätäminen on helppoa ja sen voi tehdä itse. Säätäminen tehdään vain kaksi kertaa vuodessa. 

Aurinkopaneelit ja telineet on erittäin helppo asentaa myös itse. Vain sähköverkkoon kytkeminen tulee tehdä valtuutetun sähköalan ammattilaisen toimesta. 

Voit myös tilata vain tuotepaketin
ja asentaa itse

Tilaa nyt, niin
varmistat saatavuuden ennen sesonkia.

Yksinkertainen ja kustannustehokas ratkaisu

 30kW aurinkovoimalapaketti on vahva lisä yrityksen energiantuotantoon. linkistä löydät tuen yrityksille Business Finlandin energiatuen kanssa 

Tämän energiapaketti auttaa yritystä tukemaan, vakauttamaan ja vähentämään syntyviä energiankustannuksia.

Voimalapaketti sisältää 6kpl käännettäviä aurinkopaneelitelineitä, joihin mahtuu yhteensä 72kpl aurinkopaneelia, joiden yhteistehoksi tulee 30kW. Paketti sisältää kaiken tarvittavan voimaloiden käyttöön ottoon, pois lukien kiinteistön vaatima tekniikka aurinkovoimalalle.

Pyydä tarjous

Saat tarjouksen, jota voit suoraan käyttää liitteenä Business Finlandin energiatuen hakemiseen.

Käännettävällä aurinkoenergiajärjestelmällä pienennät yrityksesi energiakulutuksen hiilijalanjälkeä merkittävästi

Pienennät yrityksesi energiakulutuksen hiilijalanjälkeä merkittävästi hankkimalla oman aurinkoenergiajärjestelmän. Suuret yritykset ovat jo vastuullisuusraportoinnin piirissä ja vaativat / alkavat vaatia myös alihankintaketjulta hiilijalanjäljen mittaamista tai tiedostamista. Oma energiajärjestelmä mahdollistaa hiilijalanjäljen merkittävän pienentämisen.

Omalla aurinkoenergiajärjestelmällä energiatuotanto ei tuota käytännössä juuri lainkaan hiilipäästöjä. 

passiivinen-aurinkoenergiajarjestelma

Käännettävällä aurinkoenergiajärjestelmä tuo merkittävän kustannussäästön

Järjestelmä voidaan kääntää alkukeväästä lähes pystyyn kun auringon säteily tulee matalammalta ja vastaavasti kesäksi säätää asentoa pystympään, kun säteily tulee korkeammalta. Tämä mahdollistaa aktiivisessa käytössä energian saannin vuoden ympäri (huomioiden kuitenkin sydäntalven niukemman tuotannon). Suositeltavat kulmat: lokakuu — helmikuu 80′ astetta, maaliskuu — syyskuu 45′ astetta. Keskikesällä (kesä, heinä ja elokuu) tuotantoa voidaan parantaa entisestään säätämällä kulmaa loivemmaksi n.30–35′ asteeseen saakka riippuen hieman maantieteellisestä sijainnista.

Energiantuotantoennusteet järjestelmälle 8 paneelia / 3.3kw : järjestelmä tuottaa etelään suunnattuna Etelä-Suomessa Helsingin korkeudella n. 3600,58 kWh/vuosi. Pohjoisemmassa Oulun korkeudella n. 2911,67 kwh/vuosi. Mallinnoksessa järjestelmän kulmaa on muutettu 3 kertaa vuodessa 80′, 45′ ja 30′ astetta.

Telineet on pinnoitettu kastamalla kuumasinkkiin, joten niiden korroosio kestävyys on todella hyvä. Aurinkopaneelit ovat ensisijaisesti yksikiteisiä half cut paneeleita. Inverttereillä on uusimmat vaatimuksen mukaisuus standardit, ja ovat näin sähköverkkoon kytkettävissä koko Suomessa. 

JOPA 30 VUODEN TAKUU: 30 vuotta paneelitelineelle ja 5 vuotta invertterille, aurinkopaneeleissa käytetään valmistajan antamaa takuuta.

Reebu Oy - Suomalainen uusiutuvien energiaratkaisujen myyjä

Reebu on kotimainen, eteläsuomalainen yritys, joka on pioneeri erityisesti hybridivoimaloiden saralla.

“Aurinkopaneelit ovat siitä mielenkiintoisia että ne ovat lähes 100% toimintavarmoja ja paneeleihin tarjotaan 20-30 vuoden takuita juurikin sen vuoksi, että tiedetään että ne kestävät” 

“Kun tämän kerran hankkii, investointikustannus maksaa itsensä takaisin viimeistään 10 vuodessa. Nyt vielä Business Finlandin tuella, takaisinmaksu entisestään lyhenee. Tämän jälkeen energiajärjestelmä tuottaa omistajalleen energia maksutta 25 vuoden ajan.” 

Meillä on yhteinen tavoite meidän asiakkaidemme kanssa: pyrkiä parantamaan Suomen ympäristön kestokykyä ja nostaa uusiutuvan energian määrää kotimaassa. Huoltovarmuus ja omavaraisuus ovat todella tärkeitä arvoja sekä asiakkaillemme että meillä.

Ota yhteyttä:

puhelin +358 40 847 5441asiakaspalvelu@reebu.fi